FILTER ZA VODU SA VRUĆOM I HLADNOM VODOM

Najsavremeniji filter za prečišćavanje vode  COWAY CHP ispuniće sva vaša očekivanja. U svakom momentu, čista, zdrava, topla, ili hladna voda, i sve to uz jedninstven i moderan dizajn.

COWAY – PREMIUM

FILTER ZA VODU SA VRUĆOM I HLADNOM VODOM

Najsavremeniji filter za vodu  COWAY CHP ispuniće sva vaša očekivanja. U svakom momentu, čista, zdrava, topla, ili hladna voda, i sve to uz jedninstven i moderan dizajn.

119.000rsd

TEHNIČKI PODACI I CENA

MODEL

NEO PLUS CHP-264L

BOJA

Bela

METODA FILTRACIJE

Reversna Osmoza, predfiltracija

KAPACITET REZERVOARA

2.5 Litra Ambijantalne Vode

2.3 Litra Hladne Vode

1.0 Litra Tople Vode

FILTERI

Plus Neo-Sense(Sediment + Pre-Carbon

RO Membrana

Plus Inno-Sense (Post-Carbon + Fine)

Antibakterijski

POTROŠNJA SRUJE

Grejač 300W – 380W

Kompresor 0.7A

DIMENZIJE (W x D x H)

260 x 483 x 550mm

TEŽINA

18.0 kg

Cena uređaja

119.000 RSD

Cena zamene filtera na 5 meseci

6.000 RSD

INDIKATOR PREČIŠĆENE VODE

Na displeju se mogu videte jasni i lako razumljivi signali, kao i indikator koji korisnicima pruža informaciju o nivou prečišćene vode i režimu rada rada.

BEZBEDNO RUKOVANJE

Elektronski filter za vodu opremljen je tasterom, pristupačnim i bezbednim za korišćenje. Aktivacijom tastera pritiskom, vruća voda počinje da teče iz slavine. 

PRIKLJUČAK

Da bi kroz slavinu potekla prečišćena voda, potreban je pruključak napojne vode, kao i kanalizacioni i elktrični priključak.

TEMPERATURA PREČIŠĆENE VODE

Uređaj pruža širok spektar mogućnosti, zagrevajući vodu do 96˚C i hladeći (kompresorski) na 4 ˚C, a takođe postoji opcija korišćenja sobne temperature vode. Na taj način, korisnicima se pruža sveobuhvatno rešenje kroz jedan uređaj, dostupnost prijatne i čiste vode za piće, ali i za instant pripremu vrućih pića i jela i hladnih osvežavajućih napitaka. Na displeju se nalazi pokazivač temperature prečišćene vode.

DIZAJN PRILAGOĐEN KORISNIKU

Filter za vodu CHP je izrađen od visoko kvalitetne plastike kompaktnog i elegantnog dizajna, tako da se lako uklapa u ambijent svake kuhinje. Upravljanje uredjajem se vrši pomoću tastera osetljivih na dodir, koji su ispraćeni zvučnim i svetlosnim efektima.

119.000rsd

DIZAJN PRILAGOĐEN KORISNIKU

Filter za vodu CHP je izrađen od visoko kvalitetne plastike kompaktnog i elegantnog dizajna, tako da se lako uklapa u ambijent svake kuhinje. Na uređaju se sve operacije rade pomoću tastera osetljivih na dodir, koji su ispraćeni zvučnim i svetlosnim efektima, što u velikoj meri olakšava korišćenje.

Kontaktrijate nas

Zitros Zrenjanin direktor servisne službe Aleksadar Zirojević

Preporucujemo

Izaberite filter za vodu koji najbolje odgovara vašim potrebama iz naše široke ponude proizvoda. Ukoliko vam je potrebna pomoć ili savet pri odabiru, slobodno nas kontaktirajte.