O Zitrosu

Zitros D.O.O. se već 18 godina uspšno bavi prečišćavanjem vode. Osnovna delatnost Zitrosa je montiranje i održavanje sistemima za prečišćavanje vode različitih namena, kapaciteta kako za domacinstva tako i za industrijske pogone, laboratorije, bolnice i javne eko česme.

Sistemi za domaćinstva su prilagođeni za sve kategorije ulazne vode, proizvode vodu vrhunskog kvaliteta za piće kao i za pripremu hrane. Do sada smo ugradili i održavamo preko 2000 ovakvih sistema sto je više nego dovoljna referenca.

Sistemi za industriju se sklapaju od vise komponenti i iskljucivo se projektuju na osnovu analize ulazne vode, kapaciteta i kvaliteta željene izlazne vode. Veliki broj sistema smo montirali u laboratorije gde je potrebna demineralizovana voda. Javne eko česme su veoma bitan segment poslovanaja Zitrosa.

Desetine hiljada ljudi kao vid snadbevanja čistom pijaćom vodom koristi naše Javne eko česme koje mozete videti po mnogo naseljenih mesta pretezno u Vojvodini. Voda sa javnih eko česmi se redovno kontroliše u zavodima za javno zdravlje gde se potvrđuje njen kvalitet. Takodje radimo omekšavanje vode, kao i sisteme za cele objekte(kuće, poslovne prostore, proizvodne pogone i ustanove).

Naša servisna sluzba je opremljena novim vozilima, savremenim alatima ali najbitnije znanjem i iskustvom. Trudimo se da kvarove otklanjamo u najkraćem mogućem roku.

Veliki broj naših zadovoljnih klijenata je naša najbolja reklama.